När kunskap och kvalité värdesätts

Vi hjälper primärt vuxna individer med substansberoende samt sekundärt medföljande problematik. Arbetar inom offentliga och privata sektorn över hela landet

Om oss

Vår värdegrund är att vi tror på biokemisk läkning för att sedan kunna jobba med underliggande drivkrafter och tankemönster. Denna tro har vi som utgångspunkt när vi arbetar med beroendeproblematik som helhet. Vi erbjuder omsorg och behandling som andas kvalité och kunskap utifrån 12 stegs programmet med inslag av KBT och lång erfarenhet.

Verksamheterna bedrivs i Hälsingland med närhet till milsvid vacker skärgård att utforska. Skärgården har mycket att erbjuda och är i en attraktiv livsmiljö och rekreationsplats. Familjekänslan och det geografiska läget erbjuder mycket goda möjligheter till sociala aktiviteter både på boendet likväl som i närområdet.

Föreställ dig en lugn och vilsam plats med skog och skärgård alldeles intill. Där du kan fylla varje litet ögonblick med alla möjliga nyanser av ro och frid. På landet men ändå ha närhet till stadspulsen.

Välkommen till Hälsingland - Hälsans land!