När kunskap och kvalité värdesätts

Hej och välkommen till vårt stödboende. Ungefär 2 timmar från Stockholm och precis vid kusten ligger Söderhamn, och här har vi valt att placera vårt boende. Det är nära till natur och den lugna känslan av småstadsliv.

Om oss

Vår värdegrund är att vi tror på balanserad kost, regelbunden aktivitet, givande sysselsättning är nyckeln och en första platån att stå på. När vi nått första balansen har vi en fantastisk grund och förutsättning att jobba från tillsammans. Vi vill hitta lugnet, motiveringen och drivkraften som sedan ska hjälpa oss att hitta ut i ett självständigt boende & självständigt liv. Personalen som jobbar med oss i stödboendet har lång erfarenhet av, och är utbildad i 12-steg, KBT, mindfulness, ACT, MI. Detta förhållningssätt har vi som utgångspunkt i vårt bemötande av de boende.

Stödboendet ligger i Hälsingland med närhet till milsvid vacker skärgård att utforska. Skärgården har mycket att erbjuda och är i en attraktiv livsmiljö och rekreationsplats. Familjekänslan och det geografiska läget erbjuder mycket goda möjligheter till sociala aktiviteter både på boendet likväl som i närområdet.

Föreställ dig en lugn och vilsam plats med skog och skärgård alldeles intill. Där du kan fylla varje litet ögonblick med alla möjliga nyanser av ro och frid. På landet men ändå ha närhet till stadspulsen.

Välkommen till Hälsingland - Hälsans land!