När kunskap och kvalité värdesätts

Vi hjälper primärt vuxna individer med substansberoende samt sekundärt medföljande problematik. Arbetar inom offentliga och privata sektorn över hela landet

Om oss

Vi tror på att en sund själ bor i en sund kropp. Denna tro har vi som utgångspunkt när vi arbetar med beroendeproblematik inom missbruk och medföljande psykisk ohälsa. Smart Future finns både i den offentliga såväl som privata sektorn. Vi arbetar på uppdrag av landsting, kommuner och privata aktörer. Koncernen bedrivs i Hälsingland med närhet till milsvid vacker skärgård att utforska. Skärgården har mycket att erbjuda och är en attraktiv livsmiljö och rekreationsplats. Familjekänslan och det geografiska läget erbjuder mycket goda möjligheter till sociala aktiviteter både på boendet likväl som i närområdet.

Föreställ dig en lugn och vilsam plats med skog och skärgård alldeles intill. Där du kan fylla varje litet ögonblick med alla möjliga nyanser av ro och frid. På landet men ändå ha närhet till stadspulsen. Vi erbjuder omsorg och behandling som andas kvalitét och kunskap utifrån en psykodynamisk grundsyn.

Välkommen till Hälsingland - Hälsans land!